Gospelkoret Old Stars har jubilæum. Privatfoto

Gospelkoret Old Stars har jubilæum. Privatfoto

Kor har 10 års jubilæum

Gospelkoret Old Stars har 10 års jubilæum, som fejres med en jubilæumskoncert i Frederiksværk Kirke

Navne Gospelkoret Old Stars har 10 års jubilæum. Det fejres med jubilæumskoncert i Frederiksværk Kirke søndag 6. oktober.

Koret, som holder til i Grønnegadecentret i Hillerød, har et medlemstal på cirka 80.

Koret synger svingende spirituals og old rhythm, og der findes også nyere musik på programmet.

Koret har gennem årene medvirket ved adskillige koncerter rundt omkring i Danmark, som f.eks. Plænen i Tivoli, TV 2 Lorry, Odd Fellowpalæet og lokale kirker i Hillerød og Nordsjælland.

Hvert år tager de på 2-3 dages ture, hvor de forener det sociale og kulturelle med en koncert i en kirke og et ophold på et kursuscenter eller hotel. Det er også blevet til en udlandstur på otte dage til Kreta for to år siden.

Korleder er Sara Broberg, og Anders Mortensen sidder ved flyglet.

De øver hver mandag klokken 11.30-14. 1. januar 2020 bliver der mulighed for at søge om optagelse i koret, efter de har haft venteliste i mange år. Læs mere på www.oldstars.nu

Publiceret 03 October 2019 15:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr