Spillemandsgruppen Folkets Hus Spillefolk spiller i Nødebo.

Spillemandsgruppen Folkets Hus Spillefolk spiller i Nødebo.

Folkedans: Nøddeknækkerne spiller på Nødebo Kro

Nøddeknækkerne holder åbent hus i Forsamlingshuset Nødebo Kro den sidste fredag i måneden, og denne gang med besøg af spillemandsgruppen Folkets Hus Spillefolk.

Gruppen blev dannet for mere end 40 år siden og er dermed lige så gammel som Nøddeknækkene. Folkets Hus Spillefolk var en del af Folkets Hus på Stengade 50 på Nørrebro i København og er nu husorkester i Københavns Folkemusikhus. En gang om måneden spiller de til bal i Metronomen på Frederiksberg, og nu spiller de også op til dans på Nødebo Kro.

Det er fredag 27. september kl. 19.

Den første time fra kl. 19 er der traditionelle nordiske fællesdanse, kredsdanse med videre, under letfattelig og sjov instruktion, så alle kan være med.

Fra kl. 20 tager Folkets Hus Spillefolk over, og senere på aftenen spiller Nøddeknækkerne sammen med gæsteorkestret.

Der er gratis adgang til musikken kl. 19.

Man kan spise middag på Nødebo Kro, før musikken starter. Spisebilletter skal købes på www.noedebo-kro.dk senest onsdag 25. september kl. 12.

Publiceret 22 September 2019 06:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr