Klaverfabrikken inviterer til fællessang med Kim Larsens sange. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Klaverfabrikken inviterer til fællessang med Kim Larsens sange. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Fællessang med Kim Larsen-guld

Klaverfabrikken inviterer til fællessang-arrangement på årsdagen for Kim Larsens afsked

Det bugner med fællessangsarrangementer rundt omkring i hele landet, og næste år fejres Alsang 2020 landet over i anledning af 75-året for Danmarks befrielse.

Hillerød skal også være med, og derfor præsenterer Klaverfabrikken i efteråret to arrangementer under overskrifter 'Syng, Skat!'. Hvert arrangement vil have sit eget tema, hvorfra sangene vil blive fundet frem.

Publikum skal være med til at bestemme repertoiret. Derfor vil der i ugerne op til være mulighed for at tippe hvilke sange, der skal synges, på facebook, instagram og mail. Til hvert arrangement vil en eller flere musikere står for musik til sangen.

Sanghæfte på storskærm

Den første 'Syng, Skat!' bliver på årsdagen for Kim Larsens afsked, mandag 30. september, kl. 16.30, hvor man på Klaverfabrikken tager på rundtur i det vel nok mest imponerende, bagkatalog en dansk musiker har leveret til vores alle sammen fælles sangskat.

På Klaverfabrikken er scenen overladt til fælles sanghæfte på skærm, og scenen er flyttet ned på gulvet, hvor publikum sammen leverer musikken og fylder salen med sang.

jesl

Publiceret 22 September 2019 19:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr