Brian Mørk optræder på Torvet i Hillerød. Pressefoto

Brian Mørk optræder på Torvet i Hillerød. Pressefoto

Brian Mørk Show med Brian Lykke i Hillerød

Brian Mørk tager Brian Lykke og Heino Hansen med til show i Hillerød

komik I slutningen af september byder Tahonga Lounge på Torvet i Hillerød på stand up og impro-comedy, når Brian Mørk Show kigger forbi.

Showet, der har kørt gennem en del år på TV2 Zulu, turnerer nu over hele landet. Brian Mørk har denne aften taget komikerne Brian Lykke og Heino Hansen med sig, og de tre byder på veloplagt stand up og vanvittig impro-comedy, hvor de ved lige så lidt som publikum om, hvad der kommer til at ske.

Standup i 20 år

Brian Mørk har hærget de danske stand up-scener i mere end 20 år med sin skarpslebne sarkasme, underfundige pointer og spot on-timing. Han har desuden stået bag tv-programmer som Brian Mørk Show, Mørk & Jul og Live fra Bremen.

Brian Lykke vil de fleste nok genkende fra TV, hvor han har været en af de bærende kræfter i bl.a. Krysters Kartel, Live fra Bremen og Onkel Reje - og også optrådt i programmer som Klipfiskerne, Rundt på Gulvet og Studie 5.

Heino Hansen har knap 10 år på comedy-bagen og er blevet nr. 2 i DM i Stand Up hele to gang – med 5 års mellemrum. Han er vanvittig sjov og desuden et efterhånden kendt ansigt på TV, hvor han bl.a. har været med i Klipfiskerne på TV2, flere TV2 Zulu programmer og gennem flere år været fast tekstforfatter på Zulu-successen ”Dybvaaaaad!”.

Brian Mørk Show løber af stablen torsdag 26. september kl. 20. Der er adgang til Tahonga Lounge gennem baren Crane Brothers, Torvet 1, Hillerød.

Billetter kan købes på billetto.dk.

Publiceret 22 September 2019 07:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr