Kirsten Jensen er vært ved sangaftenen 23. september. Arkivfoto: Martin Warming

Kirsten Jensen er vært ved sangaftenen 23. september. Arkivfoto: Martin Warming

Kom til fællessang med borgmesteren

Kirsten Jensen har udvalgt sangene til fællessangaften i Slotskirkens Hus

Projektet 'Alsang 2020' vil gennem fællessang i hele landet styrke medborgerskabet. Frederiksborg Slotskirke deltager i projektet ved i efteråret at lade tre kulturpersonligheder fra Hillerød være vært for en sangaften og udvælge ca. 10 sange fra højskolesangbogen, som alle synger med på.

Kirkens organister spiller på flyglet, og der vil være frugt og lidt sødt samt kaffe og te i pausen.

Mandag 23. september kl. 19-21 vil det være Hillerøds borgmester Kirsten Jensen, der vælger sange ved arrangementet i Slotskirkens Hus, Frederiksværksgade 2B.

jesl

Publiceret 21 September 2019 06:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr