En gruppe snedkere på kursus på teknisk skole i Møllestræde i 1939.

En gruppe snedkere på kursus på teknisk skole i Møllestræde i 1939.

Hillerød set gennem gamle fotografier

foredrag Hillerød har gennem tiderne været beriget af mange dygtige fotografer, der har bidraget til viden om hvordan livet var i Hillerød i gamle dage.

Det vil forfatteren Lennart Weber fortælle mere om ved et foredrag i GrønnegadeCentret tirsdag 24. september kl. 10-12. Han medbringer en række fotografier fra det gamle Hillerød og fortæller historierne bag fotografierne.

En del af fotograferne har arbejdet i Helsingørsgade 33, der er byens ældste og stadig fungerende fotoforretning.

Her har en stribe fotografer haft deres værksted fra 1865 og frem til dato. Blandt stedets mange fotografer er familien Staunstrup, der gennem tre generationer drev fotoforretning i 90 år.

Pris 40 kr. for foredrag samt kaffe, te og kage.

jesl

Publiceret 21 September 2019 06:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr