I længerne på Overdrevhus kan man i weekenden se bronzeskulpturer, træ- og keramikskåle, puder, malerier, vaser med meget mere. Pressefoto

I længerne på Overdrevhus kan man i weekenden se bronzeskulpturer, træ- og keramikskåle, puder, malerier, vaser med meget mere. Pressefoto

Kunst og design til stuen på Overdrevhus

Galleriet på Overdrevshus inviterer til efterårskunstmarked

udstilling Galleriet på Overdrevhus har inviteret fem kunstnere til efterårets kunstnermarked 28. og 29. september kl. 11-16 med deres bud på kunst og design til stuerne.

I længerne på gården udstiller de bronzeskulpturer, træskåle, puder, tekstiltryk, silketørklæder, tunikaer, malerier, vaser, keramik skåle m.m.

Tekstildesigner Katja Bie er uddannet tekstildesigner på det Kgl. Danske kunstakademi i 2001. Hendes design udspringer af en passion for den skandinaviske historie.

Keramiker og designer Ana Maria Nielsen skaber funktionelle brugsgenstande og dekorative kreationer i stentøj og porcelæn med skandinavisk enkelhed.

Stoftrykker Marian Peinow anvender naturens bløde formsprog og grafiske linjer som inspiration. Materialet er silke, uld, hør og lærred.

Trædrejer Bo Ellehave har fokus på, hvordan formgivning og det designmæssige udtryk kan udfordre og spille sammen med træet.

Skulptør og billedkunstner Birgitte Sandvik arbejder med kompositioner med fyldige strukturer med anelser af skikkelser og dyr.

jesl

Publiceret 20 September 2019 14:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr