Der vil være optræden med miniatureheste, som laver tricks. Pressefoto

Der vil være optræden med miniatureheste, som laver tricks. Pressefoto

Så er der sadlet op til hestemesse

FrederiksborgCentret inviterer til Hillerød Horse Show 2019

I den kommende weekend, 27.-29. september, er der sadlet op til Sjællands største indendørs hestemesse, Hillerød Horse Show 2019, i FrederiksborgCentret.

Her kan hele familien stifte bekendtskab med hesteverdenen i øjenhøjde, hente inspiration og gøre gode køb, lyder det i en pressemeddelelse fra FrederiksborgCentret.

I år er der på de 300 kvadratmeter mere end 50 forskellige arrangementer på programmet. Fra clinics og opvisninger til talkshows og foredrag.

Kom tæt på de firbenede til hestemesse i Frederiksborgcentret. Pressefoto

Kom tæt på de firbenede til hestemesse i Frederiksborgcentret. Pressefoto

Derudover kan man gå på opdagelse og gøre gode kup og køb blandt messens omkring 100 udstillere, der sælger sadler, foder, muskelbandager, hestekunst, laserterapi og meget mere.

De hurtige hesteinteresserede kan desuden sikre sig billet til VIP Aftenclinic med berider, træner, foredragsholder og forfatter Lasse Hoffmann.

Springcup for kæpheste

Messen byder også på sjove oplevelser for børnene, der i følgeskab med en voksen kommer gratis ind, hvis de er under syv år.

De kan bl.a. prøve børnespringbanen og deltage i Kæpheste Springcup, se miniaturehestene lave tricks og få lov at gå en agilitybane med de små heste. Der er ponyridning på ridebanen og flotte shows.

Telepatisk ridning

På Hillerød Horse Show er der to scener, Ridebanen og Speakers Corner, hvor der vil være tips og tricks og noget at se på; for eksempel fart, spring, dressur, western, tølt og 'Årets Hestebyt', hvor erfarne rytterne skal ride nye heste i uvante discipliner.

Derudover kan man bl.a. møde cirkusprinsesse og hestetræner Charmaine Berdino, der har specialiseret sig i frihedsdressur og tricks, lære springteknik med den medaljevindende rytter Josephine Bøgh, se på hesteakupunktur og akupressur med Hippiedyrlægen, og lære at spille polo og telepatisk ridning ved Maria Dose. Og catwalken er skiftet ud med en vaskeægte horsewalk

Hillerød Horse Show har åbent fredag kl. 14-19, lørdag kl. 10-18 og søndag kl. 10-16.

Billetter kan både købes i døren og via frederiksborgcentret.dk.

jesl

Publiceret 19 September 2019 19:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr