Et frivilligt hold laver mad, når der er Brug Skolen i Alsønderup. Her er det et foto fra en fællesspisning i Alsønderup i starten af året. Arkivfoto: Privat

Et frivilligt hold laver mad, når der er Brug Skolen i Alsønderup. Her er det et foto fra en fællesspisning i Alsønderup i starten af året. Arkivfoto: Privat

Igen fællesskab i skolen i Alsønderup

Lav sløjd, lær edb eller engelsk, lav håndarbejde eller dyk ned i lokalhistorien, når der er åben skole i Alsønderup

'Brug Skolen' tager tirsdag 24. september kl. 17.30-21 hul på sin 30. sæson på skolen i Alsønderup.

Ideen bag 'Brug Skolen' er, at der i lokalsamfundet er brug for at mødes på tværs af de lokale foreninger, og at man skal kunne benytte lokalerne på skolen i Alsønderup om aftenen. Formålet er, at man skal kunne mødes og lære andre at kende under hyggelige former, og at man skal kunne lave noget sammen, alt efter interesse.

Der vil være 'Brug Skolen' i alt 10 tirsdag aftner før jul og 10 efter jul. Tanken er, at man skal kunne deltage uden at være bundet til at komme hver tirsdag, og at det skal være billigt - kun 10 kroner per gang.

Der er frivillige igangsættere ved alle holddannelser og aktiviteter, som brugerne også selv kan foreslå eller oprette.

Kokkehold laver mad

I år tilbydes blandt andet sløjd og træarbejder i skolens sløjdlokale, edb på alle niveauer, bl. a. vejledning i billedbehandling, engelsk, kortspil, bowls på tre baner i gymnastiksalen, mange slags håndarbejde, lokalhistorie/slægtsforskertræf.

Et frivilligt kokkehold sørger for mad kl. 19 med to retter for 35 kroner. Tilmelding senest fredagen før på tlf. 4828 6876 eller 2127 2428.

jesl

Publiceret 15 September 2019 06:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr