Dimo Poulsen.

Dimo Poulsen.

Erotik i kunsten i Slotsarkaderne

Gallery ArtTour i SlotsArkaderne inviterer til udstilling med erotisk kunst

Hillerød Kulturnat vil 20. september blive fejret i Gallery ArtTour i Slotsarkaderne 109 med en særudstilling under temaet 'Erotik i kunsten'.

Her vil Lone Fruergaard, også kaldet glasheksen, give et bud på, hvordan glaskunst kan blive erotisk. Helge Voldbjerg er allerede kendt for sine erotiske wireart-skulpturer og de øvrige kunstnere - Henning Dalhoff, Helle Sneum, Kaya Bornak, Dimo Poulsen og Peter Witt - vil udstille deres fortolkninger af temaet på galleriets førstesal.

Galleriet holder på kulturnatten åbent kl. 12-20. Der vil være mulighed for at nyde en forfriskning i galleriets kulturbar og lytte til god musik - eller bare gå på opdagelse i erotikken. Gratis adgang.

jesl

Eileen Clark.

Eileen Clark.

Helle Sneum.

Helle Sneum.

Publiceret 15 September 2019 17:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr