Politiet inviterer indenfor til kulturnatten i Hillerød. Arkivfoto

Politiet inviterer indenfor til kulturnatten i Hillerød. Arkivfoto

Besøg politiet på Kulturnat Hillerød

Politistationen i Hillerød åbner dørene til kulturnatten

BEMÆRK: Nordsjællands Politi oplyser på sin Facebook-side, at alle billetter til arrangementet er revet væk

På Kulturnat Hillerød fredag 20. september kan man blive klogere på Hillerød. Her bliver historierne fortalt om slottet, Badstuen, byen og folk. Men der sker også en masse andet. Politiet inviterer indenfor, hvor de fremviser patrulje- og hundebiler, motorcykler og ATK-bil, og de vejleder i forebyggelse af tyveri og indbrud.

Politiet inviterer indenfor på politistationen i Hillerød, Østergade 1, til seancer klokken 17, 18, 19 og 20.

Kun voksne skal have billetter, som kan hentes på www.billetto.dk. Børn og unge under 18 år skal ikke have billetter, oplyser politiet.

"Det bliver en meget informativ og spændende aften, som Kulturnatten gerne vil anbefale nattens gæster," skriver Lise Bendix fra kulturnatten i en pressemeddelelse.

Mdt

Publiceret 15 September 2019 19:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr