SF inviterer på cykeltur til Søborg Slotsruin. Privatfoto

SF inviterer på cykeltur til Søborg Slotsruin. Privatfoto

Cykeltur til slotsruin

Kom med SF Hillerød på cykeltur til Søborg Slotsruin

motion SF Hillerød arrangerer søndag 15. september en cykeltur til Søborg Slotsruin.

Samme dag har Naturstyrelsen og en lang række natur og fritidsorganisationer et større formidlingsarrangement med fokus på historien om slotsruinen, afvandingen, pumpehusene og det kommende Søborg Sø-projekt, hvor området skal vende tilbage til sin oprindelige form.

Deltagerne mødes på Batzkes Bakke kl. 9 og cykler over Fruebjerg og Gribskov til Søborg. Her deltager de i arrangement, og man kan selv vælge hvilket emne, man ønsker at høre om.

Den medbragte frokost spises der.

Vejen hjem går over Snævert skov til Esrum Møllegård, og på cafeen byder SF på gratis kaffe og kage. Herfra går turen videre langs søen til Hillerød.

Mon ikke der også på turen bliver mulighed for at høre om de kommende budgetforhandlinger i kommunen, SF's lokalpolitiske arbejde og partiets visioner for fremtidens Hillerød.

Hele turen bliver på cirka 40 kilometer, og såfremt man ikke ønsker at cykle hele turen, kan man fra Søborg cykle til Gilleleje og tag toget tilbage. Turen bliver så små 25 kilometer. Hvis man ikke kan cykle, kan man tage bilen til Søborg Slotsruin.

Det er gratis at deltage, og tilmelding er til Michael Liesk på sms til 28 89 59 23. Husk at oplyse hvorvidt man deltager i hele turen af hensyn til bestilling på Møllegårdens Cafe.

Husk madpakke og drikkevarer. Alle er hjertelig velkommen.

Publiceret 11 September 2019 14:00