Blandt andre Anna Ritsmar spiller til tirsdagskoncerten. Arkivfoto: Mdt

Blandt andre Anna Ritsmar spiller til tirsdagskoncerten. Arkivfoto: Mdt

Sangskrivere leverer musik til tirsdagskoncerter på B-Hageriet

Frederik Damhus, Anna Sophia Wisborg og Anna Ritsmar spille ri cafeen B-Hageriet i Hillerød

musik Spillestedet Klaverfabrikken og cafeen B-Hageriet er klar med den anden sæson af tirsdagskoncerter i Orangeriet på cafeen, som ligger i baghuset i Slotsgade 15 i Hillerød.

Musikken leveres hver gang af tre unge, lokale sangskrivere, som præsenterer deres egne selvskrevne melodier og tekster.

Koncerter afholdes tirsdag eftermiddage klokken 16.30-18.

Tre sangskrivere

Den første koncert i sæsonen er med Frederik Damhus, Anna Sophia Wisborg og Anna Ritsmar på på tirsdag 10. september.

Frederik Damhus er ifølge arrangørerne en central skikkelse i Hillerøds sangskrivermiljø og er med til at drive sangskriverklubben Red Hill Songwriters, som bla. står for den månedlige open mic på Kaffebar i Slotsgade. Frederik Damhus har senest udgivet albummet 'September Sound', som har sendt ham i en folk-/country-retning med guitar og mundharmonika.

Også Frederik Damhus spiller sine numre i B-Hageriet. Arkivfoto: Mdt

Også Frederik Damhus spiller sine numre i B-Hageriet. Arkivfoto: Mdt

Anna Ritsmar er allerede et kendt ansigt i den danske musikverden. Senest varmede hun op for Mads Langer på Posen i Hillerød og optræder ofte med sin gruppe Aufori, som nåede finalen i Karrierekanonen i 2018. Anna Ritsmar vandt sidste år Hillerød Kommunes musikpris for sine musikalske bedrifter og frivillige engagement på Klaverfabrikken, og hun blev numemr to til det danske Melodi Grand Prix med sangen 'Starlight'.

Anna Sophia Wisborg er et nyskrevet blad blandt sangskriverne i Hillerød. Koncerten bliver hendes første koncert i Red HIll Songwriters-regi.

De følgende tirsdagskoncerter i efteråret finder sted 8. oktober og 12. november.

Mdt

Publiceret 07 September 2019 09:00