Arkivfoto

Arkivfoto

Bliv klædt på til at blive gå-vært

Få hjælp til at komme i gang med dit eget gå-fællesskab

Hillerød Kommune er ”Bevæg dig for Livet”-kommune og laver derfor løbende forskellige arrangementer, der skal få folk til at bevæge sig endnu mere.

Nu inviterer kommunen sammen med Firmaidræt og Frivilligcenter Hillerød til en inspirationsaften, hvor man kan komme og høre om at blive ”gå-vært”. En gåvært er en person, der arrangerer gåture i det nabolag, man bor i. Det handler ganske enkelt om at arrangere gåture i sit nabolag og få andre med ud at gå.

Inspirationsaftenen finder sted tirsdag 10. september kl 17.30 - 21 hos Firmaidræt Hillerød på Milnersvej 35 i Hillerød.

"Inspirationsaftenen er for dig, der elsker at gå eller gerne vil i gang med det. Du behøver ikke at gå langt eller hurtigt. Fokus er på fællesskabet og at være en god vært for dem, der gerne vil gå sammen med dig," lyder det fra arrangørerne.

Som frivillig gå-vært får du kompetencer, nye venskaber og oplevelser gennem gå-netværket og samarbejdet med Bevæg dig for livet. Alle gå-værter får desuden en t-shirt og en jakke.

Det er gratis at deltage, og der serveres sandwich og drikkevarer.

Spørgsmål kan stilles til projektleder Signe Winther, Bevæg dig for livet Hillerød, på signi@hillerod.dk eller tlf. 72320011.

Tilmelding på www.dgi.dk/201918069005

Publiceret 07 September 2019 07:00