Den nationale flagdag, mindegudstjeneste for veteraner, markeres i Ullerød Kirke. Privatfoto

Den nationale flagdag, mindegudstjeneste for veteraner, markeres i Ullerød Kirke. Privatfoto

National flagdagi Ullerød Kirke

Hædring Hillerød Kommune og Ullerød Kirke hædrer, traditionen tro, Danmarks udsendte soldater, politifolk, sygeplejersker, læger og andre, der har været udsendt i tjeneste for Danmark.

I år er det 10 års jubilæum for afholdelse af Flagdag i Danmark.

Arrangementet torsdag 5. september begynder med en mindehøjtidelighed kl. 16.30 i Ullerød Kirke. Bagefter er der reception i Frivilligcenter Hillerød, Fredensgade 12, kl. 17.45, hvor der holdes oplæg samt serveres lidt at spise og drikke.

CV

Publiceret 31 August 2019 06:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr