Uffe Lorenzen kommer til Hillerød med sin tour ‘Tålt Ophold’. Pressefoto

Uffe Lorenzen kommer til Hillerød med sin tour ‘Tålt Ophold’. Pressefoto

Uffe Lorenzen i Støberihallen

Den karismatiske forsanger fra Spids Nøgenhat optræder i Hillerød i september

Uffe Lorenzen kommer til Hillerød på ‘Tålt Ophold’, som touren hedder. Det bliver dermed anden gang, Hillerød kan nyde godt af den dansk-syngende rockpoet og syrerock Godfather.

Igen har Uffe Lorenzen et nyt album med. Anmelderroste ‘Triprapport’ hæver niveauet endnu en gang efter det succesfulde solo-debut album 'Galmandsværk' fra 2017. ‘Triprapport’ indeholder syv originale Lorenzen kompositioner og en smuk version af Hyldemors 'Hallo Hallo Frøken'.

Siddende koncert

Koncerten, som bliver siddende ved caféborde, bliver en aften med sange fra de to seneste solo album, samt måske afstikkere til en livslang produktion og formentlig et par fortolkninger af Hyldemor og måske Rolling Stones, som sidst da han gav en genial version af 'Sister Morphine'. Alt sammen pakket ind i anekdoter fra det (u)virkelige liv.

“Det er med største glæde og ære vi igen får koncertbesøg af en så raffineret, kompromisløs, følsom og fandenivoldsk personlighed som Uffe Lorenzen. Han er et unikum af en rock-poet der gør en forskel”, siger Peter fra Black Star Booking, som står bag koncerten.

Uffe - også kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur Guf i ‘Spids Nøgenhat’ og Lorenzo Woodrose i det internationalt anerkendte ‘Baby Woodrose’ - har huseret på den danske rock scene siden slutningen af 80’erne og fik et gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de første bands vandt P3 Prisen og siden spillede to år i træk på Orange Scene på Roskilde Festival. Senere fulgte et endnu større gennembrud med Spids Nøgenhat, der nærmest blev folkeeje med singlen 'Lolland Falster' og albummet 'Kommer Med Fred', der indbragte to DMA priser og to Steppeulve.

Koncerten er i Støberihallen fredag 13. september kl. 20, dørene åbner kl. 19. Billetter på blackstarbooking.billet.dk.

CV

Publiceret 10 August 2019 16:00