Det er lykkedes Hillerød Bibliotek at få Sara Rahmeh, digter, poetry slammer og impro-skuespiller, til at besøge Østfestivalen. Det sker lørdag klokken 15. Pressefoto

Det er lykkedes Hillerød Bibliotek at få Sara Rahmeh, digter, poetry slammer og impro-skuespiller, til at besøge Østfestivalen. Det sker lørdag klokken 15. Pressefoto

Sara Rahmeh på Østfestivalen

Poetry slammer Sara Rahmeh optræder både på New Note Festival og Østfestival i weekenden

Der stod ”overraskelse” ud for lørdag klokken 15 i Østfestivalens første program. Men nu er ”overraskelsen” afsløret, for Hillerød Bibliotek har været primus motor i at få Sara Rahmeh, der også er engageret til at optræde lørdag hen under aften på New Note Festival, til at besøge Østfestivalen klokken 15.

"Vi glæder os til helt vildt til sammen med Østfestivalen at byde Sara Rahmeh hjerteligt velkommen lørdag den 10. august klokken 15 og til sammen med alle jer at få en oplevelse for livet," udtaler Naja Bjørn Skou fra Hillerød Bibliotek.

Poetry slammer

"Sara Rahmeh er digter, poetry slammer, impro-skuespiller og en helt igennem fabelagtig storyteller på en scene. Men hun er også et menneske med rødder i både Høje Taastrup og Syrien og med en finurlig, særegen og musikalsk, poetisk stemme plantet solidt i den danske muld og i hele verden," skriver Hillerød Bibliotek i en pressemeddelelse.

Sara Rahmeh tog Københavns Rådhusplads med storm i maj, da hun på rørende og humoristisk vis fik hele pladsen til at juble og flække af grin. Det skete, da hun til ”Musik mod Racisme” fortalte historien om at komme fra et land langt væk - og fra en gade lige rundt om hjørnet – og ikke mindst akavede ”misforståelser", når Syrien og Danmark mødes.

Man kan også som nævnt også opleve Sara Rahmeh ved New Note Festivalen, når hun klokken 17.30 sammen med Dennis Buchleitner indtager scenen i Klaverfabrikkens gård med et festfyrværkeri af poetry slam.

Publiceret 08 August 2019 06:00