Carsten Knudsen fra ”De Nattergale” kommer forbi. Pressefoto

Carsten Knudsen fra ”De Nattergale” kommer forbi. Pressefoto

Så er der sjov sofa: Mød Carsten Knudsen fra De Nattergale og Jesper Skibby

Talkshowet ”Den Muntre Sofa” kan opleves 20. juni i Støberihallens cafe Smedjen

Talkshowet ”Den Muntre Sofa” kan opleves torsdag 20. juni kl. 19.30 i Støberihallens cafe Smedjen.

Det er et underholdende talkshow, hvor alt kan ske og sker. Kendte og lokale gæster inviteres en tur i sofaen, hvor de deler deres sjove, spøjse, gode eller skøre anekdoter og oplevelser fra deres liv foran et veloplagt publikum, skriver arrangør Rikke Elster i en pressemeddelelse.

Carsten Knudsen

Aftens gæster er Carsten Knudsen, som blev kendt med trioen ”De Nattergale” og ”The Julekalender”. Carsten gik sidenhen solo og drager blandt anden rundt med sin musikkomiske kuffert med små instrumenter i.

Jesper Skibby kommer også. Pressefoto

Jesper Skibby kommer også. Pressefoto

Den anden gæst er Jesper Skibby, tidligere professionel cykelrytter. Han har altid en kvik bemærkning på læberne, og han har blandt andet deltaget i Zulu Djævleræs og i ”Vild med dans”.

Tredje gæst er Leo Knudsen fra Hillerød. Han har været meget aktiv i Hillerøds kulturliv og har siddet i flere styregrupper for at fremme Hillerød på landkortet, og i 2017 blev Leo Knudsen kåret til årets Hillerødborger.

Også Eva Koza, som er en ung upcoming-sangerinde, kommer sammen med sin guitarist Asbjørn Mets Mørch og giver et nummer.

Rikke styrer

Hele showet foregår i en muntre og afslappet stemning med masser af grin. Komiker Rikke Elster er aftenens vært, der har styr på trådene, hvis ikke det lige var for hendes russiske medhjælper Svetlana, der bestyrer baren. Svetlana har nemlig svært ved at blive i baren og blander sig på komisk vis på scenen og vil gerne overtage både gæster og rollen som vært.

Billetter til showet kan købes på Gojoin.dk eller kan købes i døren ½ time før showstart, såfremt der er flere billetter.

Kapp

Leo Knudsen kigger forbi. Pressefoto

Leo Knudsen kigger forbi. Pressefoto

Publiceret 14 June 2019 14:00