Røde Kors strikkecafé afholder sommerbazar på Hillerød Bibliotek mandag den 17. juni fra klokken 13 til 18. Modelfoto

Røde Kors strikkecafé afholder sommerbazar på Hillerød Bibliotek mandag den 17. juni fra klokken 13 til 18. Modelfoto Maxim Sosedov - stock.adobe.com

Nørklere afholder sommerbazar på biblioteket

strikning Røde Kors strikkecafé på Klaverfabrikken afholder sommerbazar på Hillerød Bibliotek mandag den 17. juni fra klokken 13 til 18.

"På Klaverfabrikken er vi cirka 30 damer, der mødes hver mandag mellem klokke 13 og 16 til strikkecafé, hvor vi sidder og strikker til Røde Kors. Vi strikker tøj, der bliver sendt ud i verden til lande, der har brug for tøj og humanitær hjælp," skriver strikkegruppen i en mail til Hillerød Posten.

Strikkecafeen startede i november 2011.

"Vi strikker udelukkende af doneret garn, så hvis nogen har noget garn liggende i gemmerne, vil vi blive meget glade for at modtage det. Det kan afleveres i Klaverfabrikken mandag til torsdag fra kl. 10 - 16.

Hvis du har lyst til at komme og være med til at strikke, skal du bare møde op en mandag mellem klokken 13 og 16. Der er dog sommerpause i juli og august. Du er også velkommen til at kontakte Ulla Maltesen på telefonnummer 61 79 52 20 eller mail på ulla.maltesen@tdcadsl.dk for nærmere oplysninger.

Strikkebazar

Gruppen strikker også med salg for øje, og de penge, der kommer ind fra salget, går ubeskåret til Røde Kors Hillerød. Røde Kors-nørklerne afholder derfor strikkebazar mandag den 17. juni fra klokken 13 til 18 på Hillerød Bibliotek.

"Her vil vi strikke, tage imod garn og sælge af vores unika strik, så man kan købe sine sommergaver til yderst rimelige priser," skriver nørklerne, der både har strikket sokker, trøjer, sweatre, bamser, tøjdyr, tæpper og meget mere.

Alle pengene ved salget går ubeskåret til Røde Kors Hillerød.

mw

Publiceret 10 June 2019 11:00