Kenneth Bruun Jørgensen og Marie Stoubæk fortæller til et foredrag om deres rejse rundt på to kontinenter på cykel. Privatfoto

Kenneth Bruun Jørgensen og Marie Stoubæk fortæller til et foredrag om deres rejse rundt på to kontinenter på cykel. Privatfoto

Verden rundt: Kenneth og Marie kørte 30.500 kilometer på deres cykler

Par fortæller i Sponz MTB Center om, hvordan de cyklede verden rundt med blot 20 kilo bagage

Foredrag Kæresteparret Kenneth Bruun Jørgensen og Marie Stoubæk fra København drog i januar 2017 ud på en ekspedition fra Ushuaia, verdens sydligste by, og cyklede gennem Sydamerika, Mellemamerika og Nordamerika, hvor de nåede målet i Alaska i oktober 2018.

Privatfoto

Privatfoto

Den rejse fortæller de om, underoverskriften 'Fra Ildlandet til Ishavet', når de gæster Sponz MTB Center på Frydenborgvej 27L i Hillerød torsdag 25. april kl. 18. Parret har brugt en del tid i skovene omkring Hillerød, da de er ivrige mountainbikere - og sådan kom de i kontakt med Søren Heisel fra Sponz MTB, og han bookede parret til et foredrag.

De fortæller om deres livs eventyr, hvorfor de valgte at tage afsted, og hvordan de traf beslutningen.

Vild natur

Igennem historier og flotte billeder fortæller de om at cykle i høje bjerge, den vilde natur og om den store gæstfrihed, de mødte overalt, og om livet i andre kulturer, fjernt fra os. Og om hvordan cykelturen ikke blot foregik på flad asfalt, men via snørklede bjergstier, langt fra turiststrømmen.

Privatfoto

Privatfoto

Parret kom ud på et eventyr gennem to kontinenter, 15 lande, 30.500 kilometer og 21 måneder.

De levede næsten to år på en cykel med kun 20 kg bagage, et lille tomandstelt og masser af tid til at tænke sig om.

Billetter på www.sponzmtbcenter.dk.

Publiceret 06 April 2019 09:00