Nu kan interesserede kunstnere og kunsthåndværkere melde sig til Kvinder & Kunst 2019. Arkivfoto: Jan F. Stephan

Nu kan interesserede kunstnere og kunsthåndværkere melde sig til Kvinder & Kunst 2019. Arkivfoto: Jan F. Stephan

Nu kan man søge plads på 'Kvinder & Kunst'

Zonta Hillerød bag udstillingen 5.-6. oktober

Zonta Hillerød inviterer igen til 'Kvinder & Kunst', der holdes i weekenden 5.-6. oktober, og nu kan interesserede kunstnere og kunsthåndværkere søge om at deltage på udstillingen.

Det er 13. gang, at Zonta Hillerød arrangerer udstillingen, der viser billedkunst, skulpturer, smykker, unikatekstiler, keramik og glas i de fine rammer i FrederiksborgCentret. Der vil være åbent kl. 10-16, og entréprisen bliver 40 kroner.

Formålet med 'Kvinder & Kunst' er at skabe et overskud, der kan deles ud til projekter, som styrker kvinder. I 2018 modtog Mødrehjælpen, Hillerød Kvindecenter og Bydelsmødrene i Hillerød Øst donationer fra Zonta Hillerød

En del af overskuddet fra udstillingen går også til kampen mod børneægteskaber, der støttes gennem Zonta International og FN.

Derudover uddeler Zonta Hillerød hvert år et rejselegat for fagligt dygtige kvinder med tilknytning til Hillerød, der ønsker at dygtiggøre sig i udlandet.

Sådan søger du

Kvinder & Kunst har i år fået sin egen hjemmeside, www.kvinderogkunst.dk, hvor der informeres om, hvordan man kan søge om at deltage i udstillingen.

jesl

Publiceret 21 March 2019 07:00