Også Maria Montell giver koncert i Hillerød.

Også Maria Montell giver koncert i Hillerød.

Kaffebar inviterer til koncerter

Sæt kryds i kalenderen, hvis du er til Marie Carmen Koppel og Maria Montell. De kommer til Hillerød

Siden 2014 har Klaverfabrikkens sangskriverklub ‘Red Hill Songwriters’ arrangeret Open Mic på Kaffebar i Slotsgade den tredje torsdag hver måned - og nu udvider Klaverfabrikken og Kaffebar samarbejdet. De to parter er gået sammen om at arrangere to koncerter her i foråret, en med Maria Montell 28. marts og en med Marie Carmen Koppel 2. maj.

Til open mic-aftenerne mødes Hillerøds sangskrivere og deler deres musik med hinanden og cafeens gæster. Kaffebaren begyndte også sidste år at afholde enkelte aftenkoncerter med større, danske artister. De intime rammer giver ifølge arrangørerne mulighed for at opleve artisterne - både kendte og ukendte - helt tæt på. Der bliver udvalgt to sangskrivere fra open mic til også at optræde til koncerterne.

Begge navne har "sat deres tydelige præg på den danske musikscene gennem de seneste årtier. Marie Carmen Koppel har gjort soul og gospel musikken til sit helt store varemærke, og Maria Montell bragede ind på hitlisterne i midten af halvfemserne og har siden leget med både jazz, bossanova og musik til danske film," skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Bringe talenter i spil

Klaverfabrikken glæder sig over samarbejdet:

“I jo flere sammenhænge vi kan bringe byens talentfulde musikanter i spil, jo bedre. Det er dejligt, at Kaffebar gerne vil videreudvikle på den del af byens musikliv sammen med os. Derudover er det dejligt at koble det op med nogle artister, som bevæger sig inden for nogle genrer, som vi ikke så ofte ser på Klaverfabrikken," siger Jens Jepsen, som er daglig leder på Klaverfabrikken.

Marie Carmen Koppel spiller en udsolgt koncert i Kaffebars intime rammer.

Marie Carmen Koppel spiller en udsolgt koncert i Kaffebars intime rammer.

Marina Blichfeldt, som ejer Kaffebar og i øvrigt er gift med Anders Blichfeldt fra Big Fat Snake, prioriterer musikken højt, både den etablerede scene og den nye spirende, fortæller hun i pressemeddelelsen:

"Musik har altid fyldt meget i mit liv, og derfor glæder jeg mig over al den musik, vi kan præsentere, ikke mindst via samarbejdet med Klaverfabrikken".

Marie Carmen Koppel-koncerten er allerede udsolgt, men der er stadig billetter tilbage til koncerten med Maria Montell. Billetsalg sker på kaffebar

Parterne håber, der kommer en håndfuld koncerter om året fremover.

Publiceret 21 March 2019 06:00