Når Per Vers står på scenen, er det som regel med en blanding af indøvede vers og improviserede udbrud.

Når Per Vers står på scenen, er det som regel med en blanding af indøvede vers og improviserede udbrud.

Per Vers hylder den danske sangskat i Hillerød

Ordsmeden Per Vers kommer til Støberihallen med sit show 'Knust Kunst'

Med Per Vers skyder Hillerøds koncertarrangør Black Star Booking det nye år i gang. Det sker i Støberihallen fredag 8. marts med en koncert, der spænder over musikgenrer som hiphop, rock og reggae. Her bliver publikum underholdt med en lang perlerække af samples og referencer til den danske sangskat fra bl.a. Annisette, Shaka Loveless, Peter Belli, Marie Key og mange flere, og de gamle sange genopstår flettet ind i Per Vers' univers af nye vendinger, musikalske konstellationer og rap og beats.

Touren hedder 'Knust Kunst', og Per Vers medbringer følgende holdopstilling: Den tredobbelte vinder af 'DM i Mix' Turkman Souljah på pladespillere, piano, keyboards og effekter. Sangerinderne og backingrapperne Stine Kinck & Sophie Ziedoy. Rapper og sanger Zaki Youssef som også griber guitar og trommemaskine. Og den visuelle kunstner Luminance som beklæder spillestedet med projektorer og lærreder, der dækker hele scenen og beriger showet med skræddersyede billeder, filmklip og effekter.

Koncerten præsenterer både numre fra Per Vers' nyeste album 'Knust Kunst' og fra bagkataloget - plus en god portion af den improviserede freestyle-rap.

Som opvarmning kommer Emilio Hestepis, som har sin guld-vinyl 'Bygget 4 læsehest' med.

Koncertmenu og cocktails

Black Star Booking tilbyder en koncertmenu inden koncerten på B-Hageriet i Slotsgade og tilbud på cocktails i Crane Brothers på Torvet efter koncerten.

Mere info og forsalg af billetter og koncertmenu finder man på Black Star Bookings Facebook-side eller billetshop https://blackstarbooking.billet.dk/. Der vil være blandede stå- og siddepladser efter først-til-mølle-princippet.

Black Star Booking præsenterer den kommende tid også koncerter som Jes Holtsø & Wittrock, Elevatorfører & Farfars Tobak, Mike Tramp med Band of Brothers og en overraskelse, der først kan annonceres i foråret.

Mdt

Publiceret 30 January 2019 05:00