Den Censurerede Forårsudstilling vises i FrederiksborgCentret under Hillerød Kunstdage den sidste weekend i marts. Arkivfoto: Martin Warming

Den Censurerede Forårsudstilling vises i FrederiksborgCentret under Hillerød Kunstdage den sidste weekend i marts. Arkivfoto: Martin Warming

Vil du udstille på Den Censurerede Forårsudstilling?

For 13. år i træk er der nu åben for tilmelding til den traditionsrige Den Censurerede Forårsudstilling, der vises i FrederiksborgCentret under Hillerød Kunstdage den sidste weekend i marts.

Som altid kan man som optakt til begivenheden deltage i et arrangement i Vandrehallen på Hillerød Bibliotek, der sammen med Hillerød Kunstforening, står bag udstillingen. Og i år afholdes mødet på torsdag den 24. januar mellem klokken 18.30 og 20.30 på biblioteket.

Her kan man møde de to nye medlemmer af årets censurkomité, malerne Mia Nelle-Drøschler og Pia Fonnesbech, som vil fortælle og give et indblik i deres eget kunstneriske arbejde. Det vil også være muligt at stille spørgsmål til censorerne og få generel information om, hvordan man søger om optagelse til Den Censurerede Forårsudstilling.

Sidste år søgte 124 kunstnere med flere end 500 værker. I år håber biblioteket og kunstforeningen atter på et stort ansøgerfelt.

Som noget nyt rundes arrangementet af med en omvisning i Vandrehallens aktuelle udstilling om Gribskov-maleren Poul Bille-Holst.

Det er gratis at deltage, men man skal sikre sig en billet via bibliotekets hjemmeside www.hilbib.dk, hvor man også kan læse mere om Den Censurerede Forårsudstilling.

mw

Publiceret 20 January 2019 13:00