Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Klar til pop og rock på én gang

Der er pop/rock jam-session 16. november

Musik Så står den på jam-session med pop og rock. Det sker 16. november kl. 19.30.

I samarbejde med Klaverfabrikken arrangerer Nødebo Kro jam-session, hvor professionelle musikere inviterer talenter fra Nødebo og omegn til at spille pop og rock sammen. Arrangementet er for musikere på alle niveauer, og de vil blive skruet sammen, så det også er en oplevelse for publikum.

"Vi håber, at byens musikere kommer ud af huse, øvelokaler, musikskole, gymnasier med mere og tager del i løjerne. De professionelle musikere er udvalgt, så de kan spille med på, hvad som helst. Publikum vil så kunne komme på scenen og spille sammen med bandet, sammen med andre eller solo. Sidder der en trommeslager blandt publikum, byttes plads med jam-bandets trommeslager og så videre," skriver Klaverfabrikken og Nødebo Kro i en pressemeddelelse og fortsætter:

På det regionale spillested Klaverfabrikken håber man, at byens musikere vil dukke op og spille med:

”Musiklivet vokser og vokser i alle krogene af Hillerød. Der er mange koncerter, og vores fornemmelse er, at antallet af aktive musikere er stigende. En af opgaverne til de regionale spillesteder er at gøre noget for det lokale musikmiljø. Vi håber, at jam-sessions vil skabe nye møder mellem musikere, og at publikum vil komme og opleve det mangfoldige musikliv, byen huser”, siger Jens Jepsen, der er daglig leder af Klaverfabrikken.

Billetprisen for alle er 20 kr., som opkræves ved indgangen til salen. Gratis med årskort.

Kapp

Publiceret 06 November 2018 10:00