Tina Lund er med på Hillerød Horse Show, hvor du blandt andet kan spise brunch med hende og høre om hendes liv. Pressefoto

Tina Lund er med på Hillerød Horse Show, hvor du blandt andet kan spise brunch med hende og høre om hendes liv. Pressefoto

Hesteshow: Spis brunch med Tina Lund og mød 'forsidefruerne'

Tina Lund tager sine veninder fra tv-programmet 'Forsidefruer' med til Hillerød

Af
Martin Warming

Så er det igen blevet tid til den største indendørs hestemesse på Sjælland.

Det sker fra fredag den 21. september til og med søndag den 23. september, hvor der er Hillerød Horse Show 2018 i FrederiksborgCentret.

Her kan man finde alt til hest og rytter, og i løbet af de tre messedage kan du besøge et hav af af udstillere, shoppe og deltage i en række forskellige arrangementer lige fra clinics (en blanding af træning af undervisning red.), opvisninger og foredrag. Der er også masser af aktiviteter for børnene, der blandt andet kan prøve minispringbanen og ponyridning.

Du kan blandt andre møde Tina Lund, Nils Christian Larsen og se shows med blandt andre de imponerende Drumhorses og Charmaine Berdino.

Lørdag aften kan du møde toprytteren Patrik Kittel, der har konkurreret i mange mesterskaber - blandt andet European Championships, World Cup events, World Equestrian Games og i 2008 OL med Floresco N.R.W. Patrik Kittel har trænet næsten 40 heste til Grand Prix-niveau, og til Hillerød Horse Show træner han fire ryttere på forskelligt niveau - en af pladserne har en rytter fra Jylland vundet i en konkurrence på Facebook.

Du kan også opleve toprytteren Patrik Kittel til Hillerød Horse Show. Pressefoto

Du kan også opleve toprytteren Patrik Kittel til Hillerød Horse Show. Pressefoto

Mød forsidefruerne

Om søndagen kan du spise brunch med Tina Lund og høre om hendes liv. Klokken 10.30 har hun en clinic på ridebanen, klokken 12.30 skriver hun autografer på JEWLS CPH's stand, og klokken 16.15 er hun med i hestebyt på ridebanen.

"Hestebyt er meget publikumsvenligt, og det plejer at være et stort tilløbsstykke. Kort forklaret går det ud på, at rytterne bytter heste, og så skal de træne hinanden," fortæller Paw Olsen fra FrederiksborgCentret, der arrangerer messen.

Derudover får FrederiksborgCentret også besøg af et tv-hold fra TV 3. Tina Lund er nemlig med i tv-programmet 'Forsidefruer', og hun har inviteret veninderne fra programmet med til Hillerød.

Mellem 8.000 og 10.000 mennesker plejer at besøge messen, og der kommer flere og flere for hvert år, fortæller Paw Olsen.

Du kan læse mere om Hillerød Horse Show på FrederiksborgCentrets hjemmeside.

Publiceret 13 September 2018 13:00