Den nye læsegruppe mødes hver onsdag mellem klokken 13 og 15.

Den nye læsegruppe mødes hver onsdag mellem klokken 13 og 15. Arkivfoto

Biblioteket starter læsegruppe for ældre mænd

Hillerød Bibliotek starter nu en læsegruppe for mænd.

"Er du – eller en du kender – mand og over 65 år, og har du lyst til at møde nye mennesker i en række spændende samtaler om livet, erfaringer og tankerne? Så er bibliotekets nye læsegruppe måske noget for dig eller din bekendte," skriver Hillerød Bibliotek i en mail til Hillerød Posten.

Læsegruppen mødes på Hillerød Bibliotek hver onsdag i september, oktober og november mellem klokken 13 og 15.

Livet, erfaringer og minderne

Ved hvert møde læser gruppen i fællesskab to kortere tekster, for eksempel en novelle og et digt, og med udgangspunkt i litteraturen startes en række samtaler om livet, erfaringer og minderne.

Der er ingen forberedelse, teksterne bliver nemlig læst højt for deltagerne af bibliotekaren Thorbjørn.

"Litteraturen er fantastisk til at åbne for samtaler, som vi ellers ikke ville have. Jeg lægger vægt på at finde tekster, som er lette at forholde sig til, og som vækker både fantasien og minderne til live," forklarer Thorbjørn.

Frivilligcenter Hillerød støtter op om initiativet og vil i løbet af efteråret præsentere deltagerne for personlige historier om livet, engagement og fællesskaber i Hillerød fortalt af mænd.

Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til Thorbjørn på thti@hillerod.dk. Du kan også henvende dig på biblioteket og blive skrevet op på stedet. Det er gratis at være med, og der er plads til ti deltagere.

mw

Publiceret 07 August 2018 17:00