Arkivfoto

Arkivfoto

Center for Mindful Living har fødselsdag

Center for Mindful Living i Hillerød fejrer ét års fødselsdag lørdag

Så er der fødselsdag. Det er Center for Mindful Living i Hillerød, der fylder ét år.

“Nogle tror, at vi kun mediterer og dyrker yoga, men vi har et væld af spændende aktiviteter og oplevelser på programmet. Ikke mindst er vi et levende fællesskab af dejlige mennesker,” siger Hanne Parvine centerleder og initiativtager ifølge en pressemeddelelse og fortsætter:

“Vi startede en gruppe af cirka 10 frivillige for et par år siden med den fælles interesse at skabe et sted med ro, meningsfuldhed og fællesskab. Mange af os lever et travlt liv, og vi ønskede at skabe et sted, hvor vi kunne støtte hinanden i at leve et lidt mere balanceret liv. Vi valgte at fokusere på ”mindful living”, som for os dækker områderne mindful-living-aktiviteter, sundere livsstil, spiritualitet, samfundsforhold og fællesskab.”

Nu har centret eksisteret i et år, og det fejrer man ved at invitere til fødselsdag lørdag 7. april med reception og salsa klokken 10 til 14.

Foredrag og motion

Centeret, som ligger i Slotsgade 32 i baghuset, kan nok mest sammenlignes med en blanding af et fitnesscenter og et forsamlingshus.

“Til daglig tilbyder vi forskellige faste ugentlige yoga- og mindfulness-aktiviteter. I april måned afholdes der også foredragene ”Astma og allergi uden medicin” og ”Lykken starter indefra”. I weekenderne er der Silva-workshops og ”Workshop om nærvær”. Centeret deltager også på Super Senior Messen i Frederiksborgcentret. Hver fredag er der gratis “Åben Fredagscafé”, hvor medlemmerne er værter. Det sidste tiltag er en ungecafé ”Fri Fredag” med et alternativt program til ungefester.

Til fødselsdagsfesten fra klokken 10 vil der være kaffe, te og lidt sødt til ganen og mulighed for at prøve klangskåle og håndlæsning. Klokken 12.00 vil alle interesserede blive budt op til dans, hvor Lino Augero - professionel danser og salsainstruktør - vil skabe en glad og underholdende oplevelse.

 

Programmet:

  • 10.00 - 12.00: Velkomst , kaffe, te og lidt sødt til ganen. Klangskåle og håndlæsning.
  • 12.00 - 13.30: Salsa for alle med Lino Aguero, professionel danser og salsainstruktør. 
  • 13.30 - 14.00: Afslutning med mere te, kaffe og hygge.
  • Læs mere på www.centerformindfulliving.dk

Publiceret 06 April 2018 05:00