Den faceliftede Toyota C-HR får en front med en bredere spoiler i bunden og nye avancererede full LED-forlygter. Foto: Toyota

Den faceliftede Toyota C-HR får en front med en bredere spoiler i bunden og nye avancererede full LED-forlygter. Foto: Toyota

Dansk designet Toyota får opgradering

Bilen får ny type full LED-forlygter, Apple Carplay og mulighed for kraftigere hybridmotor på 184 hk.

Af
Jens Overgaard

forbedring Formerne så futuristiske ud, da den høje Toyota C-HR blev lanceret for tre år siden, men den kileformede crossover, som er designet af danske Stephan Rasmussen, kan alligevel forbedres.

Udvendigt kommer der nu en indfarvet nederste spoiler, som skal få bilen til at se bredere ud, mens for-og baglygter bliver opgraderet til LED-teknologi, hvor kørelys og dynamiske blinklys integreres i samme pærer.

Det betyder, at kørelyset skifter til det dynamiske blinklys i den side, der blinkes til.

Køberne vil nu kunne købe koncernens nye 2,0 liters hybridmotor på 184 hk, der kendes fra Corolla, og som supplerer den kendte 1,8 liters motor på 122 hk.

C-HR har også fået ændret den elektroniske styring, hvilket skulle give bedre føling med styretøjet, mens 2,0-liters udgaven får en ny affjedring, der ifølge Toyota giver bedre komfort, uden at det går ud over styreegenskaberne.

Ekstra støjdempning

Modellen får en ekstra omgang støjdæmpning, så der skulle blive mere tyst i kabinen, mens alle modeller nu får Apple Carplay - og Android Auto, når sidstnævnte skulle komme på dansk.

Den danske importør har endnu ikke oplyst priserne for den faceliftede C-HR, der lander herhjemme efter nytår.

Publiceret 07 October 2019 14:09

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr