Arkivfoto: Mette Dolmer Thygesen

En forlængelse af Hillerødmotorvejen er ”højt prioriteret” i regeringens hovedstadsudspil, som torsdag morgen blev præsenteret. Arkivfoto: Mette Dolmer Thygesen

Regeringen vil forlænge Hillerødmotorvejen

En forlængelse af Hillerødmotorvejen er på vej, hvis det står til regeringen

Af
Claus Johansen

Bilister og borgere i Gribskov og Hillerød kan glæde sig:

En forlængelse af Hillerødmotorvejen er på vej, hvis det står til regeringen. Det samme er tredje etape af Frederikssundsmotorvejen. De to vejprojekter er ”højt prioriteret” i regeringens hovedstadsudspil, som torsdag morgen blev præsenteret.

I hovedstadsudspillet står der:

”Regeringen vil prioritere, at kommende investeringer i infrastruktur omfatter Frederikssundmotorvejens 3. etape og Hillerødmotorvejens forlængelse fra Allerød til Hillerød.”

Fantastisk nyhed

Det nordsjællandske folketingsmedlem Hans Andersen (V) er glad:

”Det er en fantastisk god nyhed. Jeg har jo kæmpet i årevis for de to projekter, så jeg er selvfølgelig meget glad. Det glæder mig på vegne af hele Nordsjælland og de mange mennesker, som bruger tid på at holde i kø. Og selvfølgelig også de mange virksomheder, som også lider under de dårlige vejforbindelser,” siger Hans Andersen.

Det glæder mig på vegne af hele Nordsjælland og de mange mennesker, som bruger tid på at holde i kø. Og selvfølgelig også de mange virksomheder, som også lider under de dårlige vejforbindelser

Om nogle uger kommer regeringen med et infrastrukturudspil. Men det ligger altså allerede nu fast, at regeringen prioriterer de to vejprojekter, som tilsammen koster omkring fem milliarder kroner.

Publiceret 24 January 2019 09:47