Maria-Louise og Jørgen Christensen foran danseskolen i Frederiksværksgade. Pressefoto

Maria-Louise og Jørgen Christensen foran danseskolen i Frederiksværksgade. Pressefoto

Ny sæson og generationsskifte

VJC Dans skifter skoene og danser videre

hillerød Igennem 47 år har VJC Dans drevet danseskole i Nordsjælland, og i dag drives den med fast base i danseskolens egne lokaler i Hillerød.

I 1971 blev skolen etableret af søskendeparret Vibeke og Jørgen Christensen på Lynge Kro. Sidenhen etableres flere afdelinger i blandt andet Helsingør, Hillerød, Fredensborg og Hundested.

I 1988, hvor søsteren Vibeke stopper, bliver Jørgens hustru – som også hedder Vibeke – inddraget i virksomheden. På dette tidspunkt fik Danseskolen samtidig fast adresse på Frederiksværksgade 43 A.

I dag drives Danseskolen som et ApS. og går under navnet VJC Dans, og nu sker der et delvist generationsskifte i ledelsen, idet Maria-Louise U. Christensen, som er datter af Vibeke og Jørgen, indtræder i bestyrelsen, hvor hun erstatter Vibeke. Det oplyser dansesjole i en pressemeddelelse.

Samtidig tages der i disse dage netop hul på den 48. sæson med – som altid – en masse tilbud lige fra børnedans, mgpdans, disco, hip hop, streetjazz, voksen dans og pilates.

Der er altså dansehold fra 3-års alderen til pensionisten.

Sidste år deltog mere end 1300 dansere i sæsonens kurser, og en meget stor del af eleverne er børn og unge mellem 3 og 16 år.

Skolen har igennem flere år været med blandt de allebedste i både Danmark og i udlandet. Især den poplære disciplin formationdans i stilarterne disco og hip hop har høstet mange flotte resultater både på nationalt og internationalt niveau.

I 2014 blev det til et Europamesterskab i Hip Hop i Italien, i 2016 til en sensationel 2. plads ved VM i disco i Sverige og i 2017 blev det til hele to sølvmedaljer ved Europamesterskaberne i Polen, ligeledes i Hip Hop.

logy

Publiceret 31 August 2018 17:00