ANNONCE

Sådan finder du den bedste og billigste sommerferie

Sommerferien er noget af det, som vi danskere ser frem til uanset, om ferien forventes tilbragt med at slikke sol ved stranden, ved at slentre ned af brede storbyboulevarder, ved at kigge på vilde afrikanske dyr eller noget helt andet.

Uanset hvilken sommerferie du er på udkig efter, kan det være en god idé at være tidligt ude. Det giver nemlig nogle fordele, som du ikke får, hvis du venter til sidste øjeblik.

Tidlig bestilling = det bedste udvalg

Bestiller du din sommerferie tidligt, er du mere sikker på at få præcist det hotel og den flybillet, som du ønsker på din ferie.  Dette er specielt gældende, hvis du tager på charterrejse i højsæsonen, hvor mange andre også tager på ferie.

Det kan godt være, at du kommer til at betale lidt mere i forhold til, hvis du ventede på en afbudsrejse. Men til gengæld får du præcist den ferie, du ønsker dig – og det er jo rigtigt meget værd.

Flypriser stiger, jo tættere du kommer på afrejse

Når det gælder priser på flybilletter, så er hovedreglen, at prisen bliver højere og højere, jo tættere du kommer på afrejsetidspunktet.

Derfor er det også en god idé at bestille flybilletter i god tid. Hvis du allerede tidligt ved, hvor du skal rejse hen – og hvornår, er det en god idé at overvåge flypriserne med en prisagent. En service som blandt andet tilbydes af prissammenligningssiden Travelmarket.dk.

 

Hvor finder jeg de bedste og billigste ferier?

Det kan godt blive uoverskueligt at surfe rundt på internettet for at finde de bedste og billigste rejser. Heldigvis findes der forskellige hjemmesider, som kan hjælpe dig med dette.

Det er en god idé at bruge en side, der sammenligner priser indenfor rejsebranchen. Her er siden Travelmarket.dk et godt valg. Udvalget på Travelmarket er både bredt og dybt, og du kan sammenligne priser på flybilletter, hoteller, charterrejser og afbudsrejser.

En anden god idé er at abonnere på en service, hvor eksperter sidder og gennemsøger internettet for gode tilbud, og præsenterer dem for deres brugere. En af disse er Rejsesiden.dk, der både finder gode tilbud på flybilletter, charterrejser og andre pakkerejser. Du kan abonnere på Rejsesidens daglige nyhedsbrev eller følge dem på Facebook.

 

Fem gode råd til at finde billige rejser

Afslutningsvis kommer her fem gode råd, som kan hjælpe dig med at finde både gode og billige rejser til din næste sommerferie.

Det er en god idé at undersøge priser fra forskellige afrejselufthavne. Uanset om du er på udkig efter en flybillet eller en charterrejse, kan der være mange penge at spare. Det kan også være, at en alternativ lufthavn tilbyder mere spændende og mere solrige rejsemål.

Hvis det er muligt for dig at være fleksibel med afrejsedatoen, kan der være mange penge at spare. Det allerbedste er, hvis du kan rejse udenfor skolernes ferier. Men der kan også være penge at spare, hvis du kan flytte din afrejsedato med bare et par dage.

Hvis du er tidligt ude, kan det som nævnt være en god idé at oprette en prisagent. Flypriser ændrer sig ofte, og med en prisagent kan du slå til præcis, når prisen på din flybillet er attraktiv. Du kan også overvåge priser på charterferier på forskellige prissammenligningssider.

Nogle gange kan det være en god idé at vælge en All Inclusive ferie. Men All Inclusive er alle måltider og alle drikkevarer på dit hotel normalt inkluderet i prisen. Dette kan gøre din ferie meget mere behagelig, og det gør det meget nemmere at holde styr på feriebudgettet.

Hvis du er typen, der altid er taget på charterferie, kan du både spare penge og få et meget større udvalg ved at arrangere din rejse selv. Hvis du selv booker flybillet og hotel hver for sig, åbnes der op for helt nye muligheder i form af mange flere rejsemål, mange flere hoteller og meget større frihed. Til gengæld får du ikke adgang til rejsebureauernes lokale guider, og du vil typisk ikke være dækket af Rejsegarantifonden.

Travelmarket.dk