Årets julekalender sælges af børn og unge fra foreningerne. blandt andre disse to FPF'ere. Foto: Per Makwarth

Årets julekalender sælges af børn og unge fra foreningerne. blandt andre disse to FPF'ere. Foto: Per Makwarth

Julekalender til støtte for foreninger

Du kan købe en lokal papjulekalender og samtidig støtte ungdomsarbejdet i kommunens foreninger

Igen i år kan du støtte børne- og ungdomsarbejdet i Hillerøds foreninger ved at købe årets papjulekalender.
Julekalenderen kan købes for 30 kroner og er ligesom sidste år tegnet af Sven Lünell. Han har tegnet Torvet med julemøllen og juletræet fyldt med skønne nisser, Drabantgarden og børn og voksne i glad julestemning.
Foruden glæden ved at åbne en låge i kalenderen hver dag, giver Hillerøds Julekalender også indehaveren mulighed for at vinde præmier. I år er der præmier fra Plantorama, Hillerød Shopping og Partsrederiet Slotssøen samt hovedpræmien, som er et weekendophold for to voksne og to børn på Lalandia.

Levende Julekalender

Med papjulekalenderen kan man også følge med i, hvor turen går hen de forskellige decemberdage i Hillerød levende julekalender. Der er aktiviteter på alle hverdage kl. 17 og alle weekenddage kl. 11 til og med den 24. december.
Den Levende Julekalender arrangeres for femte gang af Frederiksborgcentret, Mastodonterne og C4 Videncenter. Arrangementerne starter hver dag ved Julemøllen på Torvet, hvor børnene samles og sammen går med nisserne fra Det Hemmelige Nissekorps ud til den butik, der er gemt bag dagens låge. Her er der så forskellige aktiviteter og oplæsning af dagens juleeventyr. Aktiviteterne kan være alt fra et lille spil, lidt julegodter, korsang, filmvisning, en lille konkurrence eller et lille juleteater.
For eksempel kan alle den 15. december kigge inden for hos Hillerød Posten, mens HTH Hillerød starter begivenhederne den 1. december. Selveste juleaften den 24. december lægger Café Slotsbio hus til aktiviteterne.
Kalenderen sælges af en masse fra ungdomsforeningerne i gaderne, eller man kan købe den følgende steder: Skousen Hillerød, Mr Monopol, Giovannis, Kiosk Bien, C4 Videncenter eller FrederiksborgCenteret.

Årets julekalender er igen i år tegnet af Sven Lünell.

Årets julekalender er igen i år tegnet af Sven Lünell.

Publiceret 13 November 2015 16:00