En af Forsvarets redningshelikoptere deltog i nat i eftersøgningen af en dement mand, der var forsvundet i Store Dyrehave. Arkivfoto

En af Forsvarets redningshelikoptere deltog i nat i eftersøgningen af en dement mand, der var forsvundet i Store Dyrehave. Arkivfoto

Stor eftersøgning: Helikopter ledte efter dement mand

Af
Martin Warming

En af Forsvarets redningshelikoptere deltog natten til torsdag i eftersøgningen af en 57-årig dement mand, der var forsvundet i Hillerød øst.

Manden var sidst blevet set ved Lidl på Centervænget omkring klokken 18, og politiet havde en mistanke om, at manden var gået ind i skoven, da han tidligere har søgt mod Store Dyrehave.

Politiet udsendte kort før midnat en efterlysning af manden på Twitter og satte altså blandt andet en helikopter fra Forsvaret ind i eftersøgningen af manden.

Helikopteren deltog i eftersøgningen i tre timer, og senere på natten kunne politiet heldigvis meddele, at manden var blevet fundet i god behold igen.

"En årvågen taxa-chauffør har netop fundet vores savnede demente mand i god behold. Tak til alle, som holdt øje og deltog i eftersøgningen," skrev politiet kort på Twitter før klokken 4 i nat.

Manden blev fundet ved rundkørslen ved Kirkeltevej, oplyser vagtchefen hos Nordsjællands Politi til Hillerød Posten torsdag morgen.

Publiceret 07 November 2019 08:33