Flere har anmeldt indbrud i weekenden. Arkivfoto

Flere har anmeldt indbrud i weekenden. Arkivfoto js-photo - stock.adobe.com

Tyve stjal værktøj og computere

Fem indbrud anmeldt i weekenden

Nordsjællands Politi har modtaget fem anmeldelser om indbrud i Hillerød Kommune i løbet af weekenden.

Det ene fandt sted i en lejlighed på Hovedvejen i Gørløse mellem 21. oktober klokken 14 og 23. oktober klokken 16. Her blev der blandt andet stjålet tøj, værktøj og kontanter, oplyser anmelderen ifølge politiets døgnrapport.

Gik ind ad ulåst dør

Også i en villa på Ladegårdsvangen i Hillerød har tyve været på spil. Her gik en tyv ind gennem en ulåst dør, mens beboeren var var hjemme 25. oktober mellem klokken 11 og 11.30, oplyser politiet. Der blev stjålet en mobiltelefon.

På Jespervej blev et kældervindue brudt op ind til en villa mellem 22. oktober klokken 6.30 og 25. oktober klokken 17. Der blev dog umiddelbart ikke stjålet noget, oplyser politiet.

Soveværelsesvindue brudt op

På Baunevænget i Nødebo har der været indbrud i en villa mellem 26. oktober klokken 12 og 27. oktober klokken 18.15. Her blev et soveværelsevindue brudt op. Beboerne havde ved anmeldelsestidspunktet endnu intet overblik over, hvad der var blevet stjålet.

Gik ind ad terrassedør

27. oktober gik en tyv ind gennem en åben terrassedør på Birkehaven i Hillerød mellem klokken 15 og 19. Her blev stjålet to computere med opladere, oplyser politiet.

Mdt

Publiceret 28 October 2019 17:00