19-årig kvindelig diskoteksgæst gav en ansat på diskoteket Haze på Torvet en lussing. Arkivfoto: Mdt

19-årig kvindelig diskoteksgæst gav en ansat på diskoteket Haze på Torvet en lussing. Arkivfoto: Mdt

Diskoteksgæst langede ansat en lussing

19-årig kvinde er dømt for at slå en ansat på diskoteket Haze på Torvet

Af
Mette Dolmer Thygesen

En 19-årig kvindelig gæst på diskoteket Haze på Torvet i Hillerød blev så irriteret på en ansat, at hun stak den ansatte en lussing. Det blev hun forleden idømt 30 dages betinget fængsel for.

Den 19-årige gæst forklarede i Retten i Hillerød ifølge dommen, at hun havde været i byen i København, hvor hun og en veninde havde købt en flaske vodka. De tog en taxa til diskoteket i Hillerød, hvor de kom ind og var i noget tid, inden de senere gik ud for at ryge.

Men da de skulle ind på diskoteket igen, ville personalet have betaling for det. Det undrede den 19-årige, fortalte hun i retten, da de to ikke var blevet afkrævet betaling ved indgangen, da de ankom. Hun begyndte derfor at diskutere med den kvindelige ansatte, der stod ved indgangen.

"Var provokerende"

Den 19-årige husker det ifølge dombogen som om, at den ansatte talte grimt til hende, og at hun var provokerende. Og det endte altså med, at hun gav den ansatte en lussing, som hun dog ikke husker som hård, forklarede hun.

Men det gav altså ifølge retten ikke den 19-årige lov til at slå den ansatte, så hun fik den betingede fængselsdom på 30 dage. Derudover skal hun udføre samfundstjeneste i 40 timer og være under opsyn af Kriminalforsorgen i et år. Hun skal delvist betale sagens omkostninger.

Publiceret 24 October 2019 06:00