Arkivfoto

Arkivfoto Erwin Wodicka

Indbrud i villaer og lejligheder i Hillerød

Der er anmeldt flere indbrud i Hillerød i denne uge

Nordsjællands Politi har registreret adskillige indbrud i ugen, der gik.

Torsdag 10. oktober mellem klokken 10.15 og 14.44 gik det ud over beboerne i en villa på Birkebakken i Hillerød, hvor et vindue til et soveværelse blev brudt op. Der blev stjålet computere, smykker med mere, oplyser politiet.

Torsdag mellem klokken 11 og 14.15 var indbrudstyve også brudt ind i en lejlighed på Gl. Holmegårdsvej i Hillerød, oplyser politiet. Her var hoveddøren til lejlighed brudt op og stjålet smykker med mere.

Højttalere og smykker

Onsdag 9. oktober mellem klokken 7 og 16 var der indbrud i en villa på P. Mogensensvej i Hillerød. Her var et soveværelsesvindue opbrudt med ukendt værktøj, oplyser politiet. Tyven(e) havde været både i soveværelse, stue og køkken og havde stjålet bl.a. højttalere og smykker.

Natten til onsdag klokken 01.29 blev to dæk og fælge stjålet fra en bil, der holdt hos en Hyundaiforhandler på Krakasvej i Hillerød, oplyser politiet.

Hoveddør brudt op

Mandag 7. oktober mellem klokken 10.15 og 14.15 var der indbrud i en lejlighed på Hillerødsholmsalle i Hillerød. Her var hoveddør opbrudt, og der blev stjålet smykker med mere.

Mellem 28. september klokken 10 og 3. oktober klokken 12 har der været indbrud i en villa på Smedievej i Hillerød, oplyser politiet. Her var en terrassedør brudt op.

Publiceret 11 October 2019 15:00