En mand stjal torsdag en telefon i butikken Skin Corner på Helsingørsgade, oplyser Nordsjællands Politi i sin elektroniske døgnrapport. Arkivfoto

En mand stjal torsdag en telefon i butikken Skin Corner på Helsingørsgade, oplyser Nordsjællands Politi i sin elektroniske døgnrapport. Arkivfoto

Østeuropæisk mand stak af med telefon

En mand stjal torsdag eftermiddag klokken 16 en telefon i forretningen Skin Corner på Helsingørsgade.

Det skriver Nordsjællands Politi i sin elektroniske døgnrapport.

Manden beskrives som 180 cm høj, østeuropæisk af udseende, kort hår og iført cowboy-bukser, oplyser Nordsjællands Politi.

mw

Publiceret 04 October 2019 10:37

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr