Den 21-årige mand er blevet anholdt og sigtet for trusler på livet. Arkivfoto

Den 21-årige mand er blevet anholdt og sigtet for trusler på livet. Arkivfoto

Sigtet for trusler på livet: Ung mand truede med skruetrækker

En 21-årig mand skabte onsdag eftermiddag klokken 14.49 uro i S-toget fra Hillerød mod Lyngby.

Manden generede de øvrige passagerer, som han truede med en skruetrækker, skriver Nordsjællands Politi i sin elektroniske døgnrapport.

Der er formentlig tale om den samme mand, som umiddelbart forinden havde truet en 32-årig mand i 7-Eleven på Hillerød Station, da han bad den 21-årige om at stille sig bag i køen.

Den 21-årige mand blev anholdt og sigtet for trusler på livet.

Han skal afhøres i løbet af torsdagen, og her vil politiet tage stilling til, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

mw

Publiceret 03 October 2019 10:56

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr