Den 63-årige kvinde blev fundet dræbt i sin lejlighed på Møllebakken tirsdag morgen. Foto: Martin Warming

Den 63-årige kvinde blev fundet dræbt i sin lejlighed på Møllebakken tirsdag morgen. Foto: Martin Warming

Mand anholdt i Tyskland for drab i Hillerød

Af
Martin Warming

Den mand, som politiet mistænker for at stå bag drabet på en 63-årig kvinde på Møllebakken i Hillerød, er blev anholdt.

Det oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse torsdag eftermiddag.

Manden blev anholdt i Tyskland af tysk politi klokken 13.14 i dag. Anholdelsen fandt sted lige syd for Kruså i retning mod Danmark.

Den 63-årige kvinde blev fundet dræbt i sin bolig på Møllebakken tirsdag morgen klokken 08.03.

Manden blev i går, onsdag, fremstillet i grundlovsforhør in absentia - altså uden selv at være til stede - og varetægtsfængslet i fire uger, og Nordsjællands Politi er i nu kontakt med tysk politi om det videre forløb.

Slag og knivstik

Politiet mener, at drabet er blevet begået på et tidspunkt mellem søndag aften klokken 23 og tirsdag morgen klokken 8.03, og at kvinden er blevet slået ihjel med slag fra en stump genstand og knivstik.

Det fremgik af den sigtelse, som politiets anklager læste op i retten ved onsdagens grundlovsforhør, inden dommeren valgte at lukke dørene for offentligheden og dermed også pressen.

Da der i forbindelse med grundlovsforhøret blev nedlagt navneforbud og sagen i øvrigt fortsat er under efterforskning, kan Nordsjællands Politi ikke give yderligere oplysninger eller kommentarer.

Publiceret 03 October 2019 14:34

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr