Politiet snuppede mandens kørekort på stedet. Foto: Martin Warming

Politiet snuppede mandens kørekort på stedet. Foto: Martin Warming

64-årig mand blæste alkometeret helt op i det røde felt

En 64-årig mand fra Skævinge fik tirsdag eftermiddag inddraget sit kørekort, da politiet standsede ham på Københavnsvej i Hillerød.

Det skriver Nordsjællands Politi i sin elektroniske døgnrapport.

Manden blæste alkometeret op til mere en 1,5 promille, hvilket betyder, at politiet snupper hans kørekort på stedet. I hvert fald indtil en dommer tager stilling til, hvad der skal ske med mandens kørekort.

Den 64-årige blev taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.

mw

Publiceret 02 October 2019 13:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr