Kvinden blev fundet død i sin lejlighed på Møllebakken tirsdag morgen. Foto: Martin Warming

Kvinden blev fundet død i sin lejlighed på Møllebakken tirsdag morgen. Foto: Martin Warming

63-årig fremstilles i grundlovsforhør for drab på kvinde i Hillerød

Af
Martin Warming

Den 63-årige mand, som Nordsjællands Politi sætter i forbindelse med drabet på en 63-årig kvinde i Hillerød, fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød onsdag klokken 13.

Det oplyser Nordsjællands Politi.

Den 63-årige mand, der kommer fra Gørløse, vil dog ikke selv være til stede under grundlovsforhøret, der bliver afholdt 'in absentia', hvilket altså betyder, at manden - af ukendte årsager - ikke er fysisk til stede under grundlovsforhøret.

Nordsjællands Politi ønsker dog ikke at sige noget om, hvorvidt de har anholdt manden - eller hvorfor han ikke selv er til stede under grundlovsforhøret.

Det kan også være, at grundlovsforhøret bliver afholdt in absentia, fordi politiet går efter at få udstedt en international arrestordre. Med andre ord kan politiet have en mistanke om, at han er rejst ud af landet.

Politiet havde tirsdag afspærret et græsareal på Møllebakken. Foto: Martin Warming

Politiet havde tirsdag afspærret et græsareal på Møllebakken. Foto: Martin Warming

Fundet i sin lejlighed

Kvinden blev fundet død i sin lejlighed på Møllebakken kort efter klokken 8 tirsdag morgen.

Nordsjællands Politi mistænker den 63-årige mand fra Gørløse for at have forbindelse til drabet.

"Manden har en relation til den dræbte kvinde, der er imidlertid ikke tale om en familiemæssig relation. Nordsjællands Politi har som et led i efterforskningen i dag været på mandens adresse i Gørløse. Manden var ikke til stede på adressen og efterlyses i politiets systemer," skriver Nordsjællands Politi i sin elektroniske døgnrapport.

Nordsjællands Politi ønsker foreløbig ikke at komme med yderligere oplysninger af hensyn til sagens efterforskning.

Publiceret 02 October 2019 09:31

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr