Den 28-årige mand er blevet løsladt igen, men har er selvfølgelig stadig sigtet i sagen. Arkivfoto

Den 28-årige mand er blevet løsladt igen, men har er selvfølgelig stadig sigtet i sagen. Arkivfoto

28-årig mand fra Hillerød begik røveri i Vig - men gav op

Hillerødborger anholdt for røveri i Aldi i Vig

Af
Martin Warming

En 28-årig mand begik tirsdag morgen et røveri i Aldi i Vig.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i sin elektroniske døgnrapport.

Røveriet blev begået klokken 8.05, da den 28-årige mand fra Hillerød stod i kø til kassen og ventede på, at det skulle blive hans tur. Men pludselig maskerede han sig og sagde til kassedamen, at det var et røveri, og at han ville have penge.

"Manden, der ellers havde været umaskeret, trak kort før det blev hans tur en hætte op foran underansigtet og en tophue på hovedet, inden han bad om at få udleveret penge. Røveren fremviste intet våben, men han rodede ved en medbragt taske. Da røveren havde fået 1.500 kroner i mindre sedler, forlod han butikken og løb i retning mod stationen," skriver politiet i døgnrapporten.

Vidner fulgte efter

Tre vidner fulgte dog efter den 28-årige mand fra Hillerød og forsøgte at afskære ham vejen. Det fik ham til at vende om og gå tilbage til butikken for at aflevere pengene tilbage.

"Da patruljen kort efter kom frem til Aldi, sad gerningsmanden, en 28-årig mand fra Hillerød, roligt inde i forretningen og afventede politiet. Han blev anholdt og sigtet for røveriet. Ved visitationen blev han fundet i besiddelse af 1.500 kroner i kontanter, som blev givet tilbage til butikken," skriver politiet.

Den 28-årige mand blev taget med til politistationen, hvor han blev afhørt, og her erkendte han, at havde begået røveriet. Efter endt sagsbehandling foretog anklagemyndigheden en vurdering af sagen, og der blev ikke skønnet grundlag for at fremstille den 28-årige i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.

Han blev derfor løsladt, men er fortsat sigtet i sagen.

Publiceret 25 September 2019 00:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr