To bilister blev snuppet for at køre med alkohol i blodet. Arkivfoto

To bilister blev snuppet for at køre med alkohol i blodet. Arkivfoto

Spritbilister standset i Hillerød

To spritbilister blev snuppet af politiet

politiet To gange blev spritbilister anholdt på veje i Hillerød Kommune onsdag 18. september og torsdag 19. september, oplyser Nordsjællands Politi i deres døgnrapport.

Klokken 16.31 blev en 54-årig mandlig bilist fra Hillerød standset og kontrolleret på Lykkesholmvej. Her viste det sig, at manden ikke havde noget kørekort, ligesom han pustede alkometeret op over det tilladte. Han fik derfor taget en blodprøve, som skal fastslå den eventuelle promille, beretter politiet.

Torsdag morgen på Roskildevej blev en 58-årig kvindelig bilist fra Måløv klokken 05.55 standset af en patrulje. Her blev hun bedt om at puste i et alkometer, som viste, at hun havde kørt bil med en promille over det tilladte. Hun blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel, og en blodprøve blev efterfølgende udtaget for at fastslå den præcis promille.

Uden kørekort

Onsdag aften klokken 20 blev en 54-årig mandlig bilist fra Jægerspris desuden standset på Brødeskovvej. Han kunne ikke fremvise et gyldigt kørekort, da han ikke havde erhvervet sig sådan et, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret, oplyser politiet.

Mdt

Publiceret 19 September 2019 15:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr