Det var formentlig et forsøg på et såkaldt tricktyveri, da en mand udgav sig for at være hjemmehjælper. Modelfoto

Det var formentlig et forsøg på et såkaldt tricktyveri, da en mand udgav sig for at være hjemmehjælper. Modelfoto javitrapero.com - stock.adobe.co

Nu igen: Formodet tyv udgav sig for at være fra Hjemmeplejen

Mand med østeuropæisk udseende sagde, at han var hjemmehjælper, men spurgte om vej til bolig, hvor ingen får hjemmepleje

Endnu engang har en formodet tyv forsøgt at skaffe sig adgang til en bolig i Hillerød ved at udgive sig for at være fra Hjemmeplejen.

I hvert fald bankende en mand med østeuropæisk udseende søndag formiddag, 15. september, mellem klokken 11.30 og 12 på hos en beboer i Slotshusene i Hillerød. Manden spurgte om vej til en anden bolig og forklarede, at han var fra hjemmeplejen. Men beboeren vidste, at der ikke var nogen, som fik hjemmepleje i den bolig, som manden spurgte om vej til, og afviste at hjælpe yderligere. Det skriver Nordsjællands Politi i deres døgnrapport.

Senere på dagen vendte manden tilbage til beboeren og bad om et plaster, da han havde skåret sig. Det fik beboeren til at bede om at se et id-kort på manden, som herefter løb fra stedet, oplyser politiet.

Manden var 40-50 år gammel, cirka 175 centimeter høj og almindelig af bygning. Han beskrives som brun i huden og havde kort, brunt hår. Han talte dansk med accent og var iført mørk vindjakke og mørke jeans.

Falske hjemmehjælpere har de seneste to måneder huseret en del i Hillerød, både på Nyhusevej, Hillerødsholmsalle, Stutmesterparken og Sophienborg Allé.

Publiceret 16 September 2019 11:40

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr