En kvinde, der beskrives som østeuropæisk af udseende, stjal torsdag en mobiltelefon på McDonalds i Hillerød. Arkivfoto

En kvinde, der beskrives som østeuropæisk af udseende, stjal torsdag en mobiltelefon på McDonalds i Hillerød. Arkivfoto

Kvinde stjal mobiltelefon på McDonalds

En 35-årig mand fra Gørløse fik torsdag aften omkring klokken 18.05 stjålet sin mobiltelefon, mens han var på McDonalds for at spise.

Her havde manden lagt mobiltelefonen på bordet, da en kvinde kom hen og lagde et stykke papir på bordet, mens hun lænede sig frem mod manden og bad om noget at spise.

Manden afviste kvinden, der tog sit papir med - og altså tilsyneladende også mandens mobiltelefon.

Det skriver Nordsjællands Politi i sin elektroniske døgnrapport.

Kvinden beskrives som østeuropæisk af udseende, 25-35 år, 160-165 cm høj, spinkel af bygning med brunt, mellemlangt hår. Hun talte fremmedsprog og var iført sort læderjakke og bukser.

mw

Publiceret 13 September 2019 14:47

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr