Manden bliver måske også sigtet for at stikke politiet en fuckfinger, oplyser Nordsjællands Politi. Foto: Nordsjællands Politi

Manden bliver måske også sigtet for at stikke politiet en fuckfinger, oplyser Nordsjællands Politi. Foto: Nordsjællands Politi

Fuckfinger til politiet med 119 km/t

Af
Martin Warming

En mand drønede søndag formiddag ad Hillerødmotorvejens Forlængelse med 119 km/t (man må ellers kun køre 90 km/t) og blev blitzet af en af politiets fartkontroller.

Men manden modtager måske ikke kun en bøde for at køre alt for stærkt, for han havde åbenbart ikke for travlt til ikke også lige at stikke politiets fartkamera en fuckfinger.

Men det må man ikke.

"Man kan godt få en bøde for at række fuck til politiet. Det er en overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Når vi har hans billede og oplysninger, så kan vi ikke udelukke, at han kan blive strafforfulgt for det også," siger vagtchef Dan Houtved fra Nordsjællands Politi til eb.dk.

Politiet har valgt at dele historien på Twitter for at minde andre bilister om, at man hverken må køre for stærkt eller stikke politiet en fuckfinger.

Publiceret 09 September 2019 07:45

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr