Politiet har modtaget flere anmeldelser om indbrud her i weekenden. Temafoto

Politiet har modtaget flere anmeldelser om indbrud her i weekenden. Temafoto

Indbrudstyve slog til flere steder i Ullerød

Flere villaer på naboveje har haft indbrud

Nordsjællands Politi har modtaget adskillige anmeldelser om indbrud ind denne weekend.

På Hillerødsholmsallé i det vestlige Hillerød har der været indbrud i en lejlighed på et tidspunkt mellem 19. juli kl. 6.30 og 10. august kl. 22.30. Her blev hoveddøren brudt op, og solbriller og smykker stjålet, oplyser politiet i deres døgnrapport.

Softgun stjålet

På Staldskrivervej, også i Ullerød, er tyve kommet ind på ukendt vis i en villa mellem 4. august kl. 12 og 11. august kl. 14.15 . Der var endnu intet overblik over, hvad der er stjålet, da politiet fik anmeldelsen søndag 11. august.

Også på nabovejen Foderknægtsvej har tyve været på uønsket besøg i en villa. Her blev et soveværelsesvindue brudt op mellem 8. august klokken 15 og 11. august klokken 16, skriver politiet. Der er blevet stjålet et ur og en softgun, oplyser politiet.

Lidt derfra, på Skovhegnet, har beboere også anmeldt et indbrud i en villa. Det skete mellem 9. august kl. 13 og 11. august kl. 10.45, hvor et værelsesvindue blev brudt op, oplyser politiet. Der var endnu intet overblik over, hvad der var blevet stjålet, da politiet modtog anmeldelsen.

Indbrudsforsøg

Mandag modtog politiet en anmeldelse om forsøg på indbrud. Det var sket i en lejlighed på Slangerupgade mellem 5. og 12. august, hvor tyve havde forsøgt at komme ind ved at bryde et vindue op, men intet er stjålet, skriver politiet i døgnrapporten.

Mdt

Publiceret 13 August 2019 13:00