Det var her på hjørnet af Meløsevej og Hovedgaden, at Natasha Jensen blev angrebet med vandballoner, der - ifølge hende selv - var sten i. Foto: Martin Warming

Det var her på hjørnet af Meløsevej og Hovedgaden, at Natasha Jensen blev angrebet med vandballoner, der - ifølge hende selv - var sten i. Foto: Martin Warming

Natasja blev angrebet med vandballoner og sten: "Jeg troede, jeg var flyttet til en stille by"

Af
Martin Warming

Natasja Jensen er lige flyttet til Skævinge, men det er et lidt kedeligt førstehåndsindtryk, hun har fået af byen.

Tirsdag aften blev hun nemlig angrebet af en flok unge drenge, der kastede vandballoner - ifølge Natasja Jensen sten i - mod hendes bil.

Episoden udspillede sig omkring klokken 23.30 på hjørnet af Meløsevej og Hovedgaden, da Natasja Jensen var på vej hjem fra akutafdelingen på hospitalet i Hillerød, som hun havde været en tur forbi med sin syge datter.

"Da jeg skulle dreje ud på Hovedgaden fra Meløsevej, kom der lige pludselig 10-15 unge mennesker løbende mod mig inde fra OK-tanken ved SuperBrugsen. De tyrede vel et sted mellem 10 og 15 vandballoner direkte mod min bil, og jeg er overbevist om, at der var sten inde i ballonerne," fortæller Natasja Jensen til Hillerød Posten om den chokerende oplevelse.

Lille datter i bilen

Hun vurderer, at de unge drenge var mellem 13 og 16 år.

"Jeg fik et kæmpe chok, og det eneste, jeg kunne tænke var, at ruden ikke måtte smadre ned i hovedet på min datter på otte måneder. Samtidig var jeg selvfølgelig skide sur, og jeg valgte at køre efter dem, og det lykkedes mig faktisk at få fat i en af drengene, men han vred sig fri. Jeg ved ikke, hvem de er. Jeg har kun boet i Skævinge i en uges tid, og jeg har ikke set dem før," siger Natasja Jensen.

Hun ringede efterfølgende til Nordsjællands Politi og anmeldte episoden. Det fik hun dog ikke så meget ud af, synes hun.

"Jeg synes ikke rigtig, at politiet tog det alvorligt. Jeg fik besked på, at jeg skulle tjekke min bil i dagslys for at se, om der var kommet nogle skader på den. Men det var jo egentlig ikke derfor, jeg ringede til dem. Jeg synes, at det er en alvorlig sag, og jeg undrer mig over, at de slet ikke har gjort noget for at finde drengene," siger hun til Hillerød Posten.

"Jeg troede egentlig, at jeg var flyttet til en stille by, men det er jeg måske ikke alligevel?," spørger Natasja Jensen. Foto: Martin Warming

Slap med stenslag og skrækken

Natasja Jensen tjekkede i øvrigt sin bil dagen efter og kunne konstatere, at der var kommet et lille stenslag i forruden. Derudover slap hun og datteren fra episoden med et kæmpe chok og et dårligt førstehåndsindtryk af den by, de netop er flyttet til.

"Jeg rystede over det hele, da jeg kom hjem. Jeg troede egentlig, at jeg var flyttet til en stille by, men det er jeg måske ikke alligevel?," spørger hun.

Natasja Jensen har lavet et opslag i Facebook-gruppen 'Skævinge - ordet er dit', hvor hun fortæller om sin oplevelse med de unge drenge. Og her kan andre berette, at de har været udsat for noget lignende.

"Har oplevet det samme her kl. 23.10, men det var vandballoner (altså uden sten, red.). Hold kæft jeg blev forskrækket. De stod ved skolen," skriver et medlem af Facebook-gruppen.

"Jeg har godt nok ikke oplevet med sten, men også unge drenge, der kastede vandballoner - endda midt på dagen med begge unger i bilen. Man bliver bare super forskrækket uanset hvad," skriver et andet medlem af Facebook-gruppen.

Publiceret 17 July 2019 16:00