Foto: Mdt

Foto: Mdt

Smadret bil er endelig fjernet fra cykelsti

Siden i torsdags har smadret bil været efterladt midt på cykelstien - men tirsdag aften fjernede politiet den

Efter cirka fem dage er den smadrede bil, som var efterladt i krydset på Herredsvejen/Frejasvej i Hillerød midt på cykelstien, nu blevet fjernet.

Bilen endte tilsyneladende i krydset efter et trafikuheld torsdag aften, 14. marts, hvor den også fik påført politistrimler. I hvilken forbindelse det skete, har politiet ikke kunnet oplyse om. Men bilen blev altså efterladt i krydset, så den spærrede for en tosporet cykelsti.

Da Hillerød Posten henvendte sig til politiet tirsdag om, hvorfor bilen stadig stod midt i krydset efter fire døgn, lød meldingen fra politiet, at de ikke havde til hensigt at fjerne bilen, og at det var ejerens ansvar. Men den beslutning omgjorde de altså tirsdag aften efter Hillerød Postens artikel.

Omgøre vurdering

Ifølge Ekstra Bladet havde politipatruljen vurderet, at bilen ikke var til gene - men: "det er vi så blevet opmærksomme på, ikke helt var tilfældet, at den ikke er til gene," siger vagtchef ved Nordsjællands Politi David Buch til Ekstra Bladet og tilføjer:

"Den vurdering har vi så måttet omgøre".

Publiceret 20 March 2019 11:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr